Vertėjas!

2015 m. kovo 1 d., sekmadienis

Sveiki, mielieji mūsų tinklaraščio lankytojai bei skaitytojai!

O gal tiesiog reikėtų į Jus kreiptis - kolegos, studentai?! :)
Kadangi pati esu studentė, puikiai suprantu, ką kasdien patiria studentas.. alkis,pagunda išleisti paskutinius eurus gardesniam kąsniui,o visą savaitę misti tiesiog ..kruopomis ? Nepamirškime ir studijų krūvio, ilgų vakarų ,praleidžiamų vis atnaujinant Facebook'ą.. oi!

Atleiskit, gurgiantis pilvukas daro savo! Omenyje turėjau iki paryčių rašomus referatus, daromas ataskaitas, ruošimąsi seminarams..
Tad šį vakarą norėčiau patarti Jums kaip susidoroti su viena iš didžiausių blogybių,pasitaikančių studento gyvenime.. ALKIU!
Pateikiu Jums sąrašą dalykų,kaip gyventi norint būti sočiam ir ir išlikti lieknam (nenuskriaudžiant ir taip liesos studento piniginės )

1. Kruopos. Virtos,troškintos,be aliejaus,su pienu, virtos vandenyje, nevirtos, su pagardais ir be jų. Ilgalaikis sotumas. (Tiems,kas nežino, juokelis :Pirmadienis. Šuniukas pribėga prie dubenėlio:- Ooooooo, grikiai!!!Antradienis: Ooo, grikiai!Trečiadienis:O, grikiai...Ketvirtadienis:- Mmm, grikiai...Penktadienis: Grikiai...Šeštadienis: Tuščia...Sekmadienis: Mmm, tuščia...Pirmadienis: Ooooooo, grikiaiiiii!!!Taip ir studentas...)
2. Pietų miegas. Kuo daugiau miegame,tuo mažiau valgome! P.S. Miegas sudegins 60 kcal/h. :)
3. Stengiamės judėti,kuo mažiau. Tam,kad neišalktume...
4.Negalite išsėdėti, žiūrėdami filmą nieko nevalgydami? Nusipirkite šiek tiek sveriamų riešutų, jie ne tik sveikas,bet ir tikrai kaloringas skanėstas, nuo jų pasijusite sotūs.
5.Vanduo. Nežinote ar tai tikras,ar tik psichologinis alkis - išgerkite stiklinę vandens. Nepadėjo? Gerkite,tol kol nebenorėsite valgyti. ( Tik nepersistenkite! )

Tikiuosi, jog šie keli patarimai Jums pravers gyvenant studentišką gyvenimą :)



Gero (SOTAUS) vakaro! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą